Hampus


Daisy


07/01-2023:


En god måneds tid før forventet, kom Daisy i løbetid i slutningen af december, så hvis alt går som planlagt, forventer vi hvalpe i starten af marts.


Hampus og Daisy har i hvert fald gjort deres til at det skal lykkes, i dagene 4. og 5. januar blev det til to vellykkede og naturlige parringer mellem de to.


Det er tydeligt, at de to kan lide hinanden og det er svært ikke at blive glad, når man oplever to hunde, der bare opfører sig så fint og hensynsfuldt overfor hinanden og som begge har instinkterne i behold

Stamtavle på det planlagte kuld: Whippet - The Breed Archiv

Hampus ( DKCH, DKJUCH,  DKKJUBV22 Matica High Ball): Er en ung hanhund på 2½ år, smuk og velbygget med en fin størrelse og  med et skønt og mildt sind.

Daisy (KBHJV21 Galanta Whippets Driving Miss Daisy), kan du læse mere om her

Både Hampus og Daisy er hjertescannede og har begge hjerter, som ligger indenfor tabelværdierne for racen og uden tegn på sygdomme.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du/i er interesserede i at høre nærmere om det forhåbentlig kommende kuld hvalpe


Mobil. + 45 28 57 26 47 eller

Del siden

31/01-2023:


Det er nu fire uger siden Daisy blev parret med Hampus og vi er næsten sikre på, at hun er drægtig.

Der er sket meget den seneste uge. Daisy har ikke samme madglæde som hun plejer. Spiser helst lækkerier af hånden og små portioner.


Hendes dievorter er vokset og er blevet rosafarvede og vi har set lidt klart udflåd fra skeden, alt sammen normale drægtighedstegn.

Hun sover også mere og er ikke så interesseret i at interagere med resten af flokken som hun plejer


Om en uges tid burde vi kunne se lidt mere runding på maven, med mindre hun kun venter ganske få hvalpe.