Lidt om menneskene bag Galanta Whippets

På ferie i Tjekkiet

På ferie i Tjekkiet

Hundene deler deres hverdag med 2 mennesker, Kirsten og Lars.

Lars arbejder som pædagog på en skole, jeg, Kirsten har arbejde som handicaphjælper.

I fritiden bruger vi megen tid på hundene. I det daglige i form af lange gåture, leg og træning, men vi udstiller også en del, hovedsagligt i Danmark, men også lidt i det øvrige Europa.

Skal vi på ferie, udstilling eller andet kommer vore sønner Thor, Aske eller Jon hjem og passer hunde.

Det er mig Kirsten, som har hovedansvaret for vore whippets, men i det daglige hjælpes vi alle 3 med de praktiske opgaver.

Vi har pt. 4 whippets (Ghini samt hendes datter Bianchi + Bianchis døtre Tilla og Daisy) 

Jeg har haft hund siden barndommen, det samme har Lars og vi har sammen haft ft. spaniel, langhåret dværggravhund og whippet.

Vore hunde lever som en naturlig del af familien og er med os så meget det er muligt, både på besøg hos venner og familie, på ferie og jeg har jævnligt en hund eller to med på arbejde. 

Mit mål er at opdrætte sunde hunde, som er racetypiske af både sind og skind.

For mig er det væsentligt at en whippet har et stabilt og ligevægtig sind, det skal være en hund som er behagelig at være sammen med og som let kan omstille sig til forskellige aktiviter. Den skal have evnen til at slappe af inde og være "på" ude.

Jeg vægter, at de tæver jeg anvender til avl har jagtinstinkt og en god afreaktion Samtidig skal de have et racetypisk, funktionelt ydre og gode bevægelser.

Del siden